Comanda minima: Zona 1: minim: 40 lei Zona 2: 60 lei Zona 3: 100 lei Zona 4: 150 lei Zona 5: 400 lei

Acasa | Oferte | Zone Livrare | Catering Evenimente - 0724.64.00.00 | Contact

Comanda telefonic

Telekom: 021.460.60.55
Vodafone: 0726 613 133
Digi Mobil: 0722.580.157

Catering parastasCatering parastas – comemorari 

Prin acest serviciu va punem la dispozitie experienta noastra in catering parastas, comemorari.

Mancarea este preparata la restaurantul nostru de unde ajunge la locul parastasului, va stam la dispozitie incercand astfel sa va scape de grijile care le presupun cumparaturile, gatitul si servitul la masa.

Catering parastas – putem organiza fie mese festive cu servire individuala la portie sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare, fie putem asigura pachete pentru pomeni.

Meniurile pe care vi le prezentam reprezinta o varianta standard. Ele pot fi modificate in functie de gusturile dumneavoastra si in functie de obiceiurile si traditiile pe care vreti sa le respectati. Deasemenea putem asigura platouri cu gustari calde si reci, cu prajituri, apa, cafea, suc pentru priveghi. Putem asigura platouri cu coliva.

Catering parastas

Produsele alimentare:  colivele si pachetele alimentare au un rol important in ritualul inmormantarii si se ofera ca pomana celor prezenti la celebrare sau la pomana. Produsele sunt pregatite pentru a fi proaspete la momentul parastasului sau inmormantarii.

Colivele: Coliva mare si coliva mica sunt necesare in timpul serviciului funerar si se sfintesc de catre preot pentru a fi impartite persoanelor prezente la inmormantare sau parastas.

Colivele pentru inmormantari sau parastase se pot comanda telefonic si se livreaza la orice adresa din orasul Bucuresti.

Pachetele pentru inmormantari, parastase sau pomana: contin produse alimentare proaspete impachetate pentru a putea fi oferite ca pomana. Se poate opta pentru pachetele alimentare standard sau pachetele pentru pomana persoanalizate.

Meniul pentru pomana: alegerea unui meniu de parastas sau pomeni va poate usura pregatirea unui parastas dupa inmormantare. Putem livram comanda si in regim catering a pachetele pentru parastas.

 

Organizam catering pentru evenimente: Catering nunta, Catering eveimente (corporate, nunti, botezuri, parastas, comemorari…), Catering bufet suedez
Catering meniuri saptamanale, Catering meniul zilei, Catering Craciun, Catering Revelion, 

Contact Catering – 0724.64.00.00